Uus printeripaber kannatab kõike

ÄP 14. juuni 2001, 00:00

Hewlett-Packard hakkab laserprinteri paberina müüma uut trükimaterjali LaserJet Tough Paper, mis ühendab endas kõrgetasemelise trükikvaliteedi ning plastiku. Ta on veekindel ja väga tugev, sobides dokumentidele, mis peavad vastu pidama ka rasketes tingimustes (näiteks müügidokumendid, käsiraamatud, müügikohas väljastatavad garantiipaberid vmt). Tough Paper säilitab oma kuju ega kaota trükivärve välistingimustes või tiheda kasutamise korral. Seetõttu sobib Tough Paper erinevate kaartide, plakatite ja siltide trükkimiseks.

HP LaserJet Tough Paper on mõlemalt poolt kaetud, võimaldades trükkida mõlemale poolele. Paber on ka augustatav ja kokkuvolditav ega vaja eraldi kiletamist.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing