Krediidipanga aktsionärid andsid rohelise tee kinnisvaraärile

Inno Tähismaa 19. juuni 2001, 13:57

Eesti suuruselt neljanda panga, ligi 1% turuosa omava Krediidipanga aktsionärid andsid tänasel koosolekul rohelise tee panga kinnisvaraärile, mis toob pangale reaalset tulu.

<pilt#AndrusKluge.jpg#Krediidipanga juhatuse esimees Andrus Kluge#149#214#0> Krediidipanga mais ametisse asunud juhatuse esimees Andrus Kluge ütles pärast aktsionäride koosolekut, et kinnisvarasse pandud 53 mln krooni tõi möödunud aastal tulu juba 12-13 mln krooni. Kinnisvara arendamise abil kavatseb pank teenida tänavu ligi 10 mln krooni puhaskasumit olukorras, kus pangandustegevus jääb kergesse plussi. Möödunud aastal sai pank pangandustegevusest 8 miljonit krooni kahjumit, mida kattis tulu väärtpaberitest 4 mln krooni ulatuses ja muu (sh kinnisvara) tulu 21 mln krooni.

Kasumit vähendas möödunud aastal halbade laenude mahakandmine 36 mln krooni ulatuses.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing