Suur poiss

Lauri Jürisoo 21. juuni 2001, 00:00

Russ Duritz (Willis) on imagospets, kes ei suuda edukust tööl tasakaalustada kordaminekutega eraelus. Ülbikule saabub 40. sünnipäeva eel minevikust külaline ta ise kaheksa-aastasena (Breslin), kes selgitab lõpuks, mis on tegelikult siin ilmas tähtis. Sisukokkuvõte kõlab üsna imalalt ja Suur poiss polegi komöödia, mis meelitaks kõiki naerujanuseid. See on Disney perefilmidele omaselt irriteeriv lugu sellest, kuidas inimesed pühendavad aina vähem aega olulisele. Ehkki Turteltaub suhkurdab asjad üle, on teie ees siiski film, mida peaks kindlasti vaatama. Miks? Willis on heas ekraanivormis nagu peaaegu alati, talle sekundeerib Haley Joel Osmenti (Kuues meel) kõrval viimase aja parima kinodebüüdi teinud poiss Spencer Breslin, kes on üllatavalt võimekas koomik.

Suur poiss

Disney's The Kid, USA 2000
Re?issöör Jon Turteltaub
104 min, levitab OÜ BDG Video

___________________________________________

Nagu eelmisel nädalal tutvustatud Poissmees, ei suutnud ka Ülemine piir Chris O'Donnelli Batmani-järgsest madalseisust päästa. Nende kahe filmi vahele võib tõmmata paralleeli ka seetõttu, et mõlemad on igati korralik kerge meelelahutus, mis nõuab vaatajalt vaid aega ja lõõgastumist.

O'Donnell ja Robin Tunney (Maailma lõpp) kehastavad mägironijatest õde-venda. Kui esimene neist ohtlikus kohas lumevangi jääb, käivitab teine suurejoonelise, kuid riskantse päästekampaania.

Campbelli eelmised lavastused olid 007 ja Kuldsilm ja Zorro mask seega võite oodata tasemel põnevikku.

Ülemine piir
Vertical Limit, USA 2000
Re?issöör Martin Campbell
120 min, levitab Garsu Pasaulis Eesti

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:10
Otsi:

Ava täpsem otsing