Hot.ee kaasas ETV

ÄP 06. juuli 2001, 00:00

http://www.hot.ee

Eesti Telefoni kommunikatsioonikeskuse hot.ee uued teenused sisaldavad nõuandeid ja uusi suhtlusvõimalusi. Lisaks toimetavad lastele mõeldud teenuseid ETV lastesaadete toimetajad.

Interneti ja arvutite rubriigis leidub infot nii algajale kui ka edasijõudnud internetikasutajale. Lisaks saab kommunikatsioonikeskusest nõuandeid ja soovitusi internetiühenduse valikul, samuti on võimalik arvutisse laadida erinevat tarkvara.

Hot.ee foorumites on võimalik alustada diskussiooni infotehnoloogia vallas või öelda sõna sekka juba tõstatatud probleemi kohta.

Hoti kasutajate arv on jõudnud 260 000ni. Lisaks veebipõhisele e-postiteenusele pakub Hoti kommunikatsioonikeskus kolmekeelset WAP-meili teenust, kodulehekülje internetti paigutamise võimalust, interneti jututubade külastamist ja uute jututubade loomist ning tasuta privaatse intraneti loomist, mis lihtsustab klubi, väikefirma töötajate või sõpruskonna omavahelist suhtlemist.

Intranetis saab kasutada teadetetahvlit, isiklikku ja grupikalendrit ning failihaldussüsteemi, mille tarbeks on eraldatud 50 MB kettapinda. Hoti kommunikatsioonikeskuse kasutajad saavad osaleda ka temaatilistes foorumites või luua ise uusi foorumeid, samuti avaldada oma arvamust erinevates gallupites ning salvestada märkmeid. Kommunikatsioonikeskusse on lisandunud ka e-äri rubriik, kus saab osta pileteid, tellida toitu ning saada ülevaadet kinnisvara- ja kindlustusturust.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:42
Otsi:

Ava täpsem otsing