RMK: riigimetsa erastamisel pole perspektiivi

09. juuli 2001, 14:51

Äsjalõppenud Euroopa riigimetsade majandajate teisel aastakoosolekul ei näinud ühegi riigi esindajad perspektiivi riigimetsade erastamisel, edastas Eesti riigimetsade majandamise keskus (RMK) oma pressiteates.

Austrias, Salzburgis toimunud aastakoosolekust võttis osa ligi 80 esindajat 25 riigist, sealhulgas ka Eesti RMK esindajad.

Ühegi riigi esindajad ei näinud tõenäolisena riigimetsade olulises mahus erastamist, küll aga viidati avalikkuse survele muuta riigimetsade majandamine senisest majanduslikult enam tasuvamaks pakkudes samaaegselt rohkem avalikke teenuseid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. November 2009, 00:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing