Bico-Leks läheb üle uutele tariifidele

11. juuli 2001, 09:10

Bico-Leks Kindlustus loodab järgmisest nädalast kehtestada uued kohustusliku liikluskindlustuse tariifid, mis vastavad liikluskindlustuse seadusele, ning toob tänu kindlustuskaitse laienemisele kaasa kindlustuslepingute hinna väikese tõusu, kirjutab Postimees.

Kuigi kohustuslikule liikluskindlustusele kehtivad juba uued ning märksa kindlustajasõbralikumad nõuded, ei ole veel kindlustusseltsid jõudnud uusi tariife välja töötada ning müüvad kindlustuspoliise endiste hindadega.

Uued liikluskindlustuse tariifid plaanib Bico-Leks kasutusele võtta järgmisel esmaspäeval, Sampo juulis-augustis ning teised seltsid kunagi hiljem.

Vanu tariife võivad seltsid kasutada kuni käesoleva aasta lõpuni, samas kehtivad ka vanade tariifidega uue kindlustusseaduse nõuded ja kindlustuskaitse.

Liikluskindlustuse fondi juhatuse esimehe Enno Lelumehe hinnangul toovad uued tariifid tõenäoliselt endaga kaasa ka kindlustuspoliiside hinna tõusu, sest seltside riskid on uue kindlustusseadusega tõusnud.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing