Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Prantslased õpetavad Tallinnale transpordikorraldust

17. juuli 2001, 11:46

Tallinna abilinnapea Toivo Ninnase eilsel kohtumisel Prantsuse Saatkonna kaubandus- ja majandusnõuniku Patrick Erbsiga arutati koostöövõimalusi linnaplaneerimise ning avaliku ja erasektori ühistegevuse vallas.

Toivo Ninnas andis kohtumisel ülevaate oma alluvuses olevatest tegevusvaldkondadest, mainides prioriteetsena teedeehitust Tallinnas. Külalised said kaasa ka Tallinna kaardi, millele on peale märgitud järgmise viie aasta teedeehituse plaanid.

Prantsuse saatkond organiseerib 25. septembril avaliku ja erasektori koostööd tutvustava seminari, mille kavas on käsitleda linnatranspordi korraldamist puudutavaid küsimusi ning keskkonnakaitset ja prügimajandust suurlinnas.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing