Ühiselt või mitte, peaasi et konkurss

18. juuli 2001, 00:00

Eile kiitis valitsus heaks majandusministeeriumi esitatud konsolideeritult teostatavate riigihangete objektide loetelu. Nüüd hakatakse tegema konsolideeritult riigihankeid bensiini, diislikütuse, universaal- ja sedaankerega autode, paberi, köitjate, arvutite, telefoni- ja andmesideteenuste ja võrkudevaheliste teenute ostmisel.

Iseenesest ju tervitatav otsus. Suurema koguse saab reeglina odavamalt. Paraku peaks valitsus suutma ka garanteerida, et riigihankeid ikka korraldatakse. Ei ole palju aega sellest möödas, kui Stenbocki maja infosüsteemide loojaks sai ilma hankekonkursita MicroLink ja majandusminister surus konkursita Eesti Raudtee erastamisnõustajaks Gibb Ltd.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:43
Otsi:

Ava täpsem otsing