Neljapäev 27. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Saari andis Preatoni tapmisähvardused Kaposse

Inno Tähismaa 19. juuli 2001, 15:24

Pro Kapital grupi nõukogu esimees Ernesto Preatoni on ähvardanud ettevõtte endist juhatuse liiget Ilona Saarit korduvalt tappa, mistõttu tegi Saari üleeile avalduse kaitsepolitseile.

Kaitsepolitsei komissar Olari Valtin ütles, et ei saa avalduse sisu täpsemalt kommenteerida, kuna Kapo peab 10 päeva jooksul otsustama, mida edasi teha. ?Kümne päeva jooksul võtame seisukoha ja teavitame avalikkust,? ütles Valtin.

Möödunud nädala kolmapäeval teatas Pro Kapital Ernesto Preatoni juhtimisel, et Saari tegevuse suhtes on algatatud kriminaalasi seoses võimalike kuritegelike tehingutega Pro Kapitali suhtes. Teisipäeval teostas politsei Saari kodus läbiotsimise, kuhu olid kaasatud K-Komando mehed ja narkokoerad.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing