Kuressaare jääb ligi aastaks ilma kinota

20. juuli 2001, 11:23

Kuressaare on sellest nädalast kuni järgmise aasta aprillini ilma kinota, sest lõppes seniste rentnike leping, kirjutab ajaleht Meie Maa.

?Linn sai rendilepingu ennetähtaegsel lõpetamisel tuntavat edu,? arvas kino Scala senine direktor Peeter Palusaar. ?Linn sai kogu komplekti kinoseadmeid, 5x12 m suuruse kinolina, lisaks konstruktsioone ja tehnikat,? lisas ta.

Linnapea Jaanus Tamkivi sõnas, et rentnikule maksti lepingu lõpetamise eest 250 000 krooni ja samapalju seadmete eest. ?Järgmise aasta aprillis hakkame otsima kinokogemustega firmat, et Kuressaares oleks tõesti heatasemeline kino,? lubas linnapea.

Palusaare sõnul loobuti linnavalitsusega sõlmitud kokkuleppes vastastikku igasugustest nõuetest ja kohustuti tagasi võtma kõik hagid ja vastuhagid.

Palusaare hinnangul on Eestis kolm firmat, kes oleksid huvitatud ja suutelised Kuressaares kino pidama. ?Kevadel võtame konkursitingimused välja ja neist sõltub, kas osaleme konkursil või ei,? rääkis Palusaar.

Jaanus Tamkivi ütles, et kino jääb majja ka edaspidi. ?Selleks me kinoseadmed ostsimegi,? lausus ta.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing