Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Halli majanduse reservaat Eesti?

25. juuli 2001, 00:00

Kaubaturistide tollikontrolli käivitamine Eesti lõunapiiril möödunud nädalal on ausatele maksumaksjatele meeltmööda. Seni on maksude mittemaksmise tõttu odavama hinnaga kaupade pakkujatel eeliseid korraliku maksumaksja ees. Tollikontrolli ei olnud neil eriti vaja karta? Ametnikud puistasid hoopis sala(piraat)kaupa ostnud turiste.

Seetõttu ei saa kuidagi nõustuda nn halli majandust pooldavate seisukohtadega Eesti meedias. Üllatab nende põhjendatuse naiivsus: kontroll väsitavat tolliametnikke ning kaubaturisti töö on raske ja ei ole ääretult tulus. Sellised ?kergendavad asjaolud? on ette näidata enamikul eestimaalastest: kui paljud meist võivad väita, et töö on kerge ja ääretult tulus.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing