Ameerika senaator kavatseb edasi lükata Windows XP väljatulekut

25. juuli 2001, 12:05

Eile pöördus USA Kongressi senaator-demokraat Charles Schumer pressikonverentsil riigistruktuuride poole, kes vastutavad monopolide vastase võitluse eest, ettepanekuga võtta vastu meetmed, mis pidurdaksid 25. oktoobrile planeeritud operatsioonisüsteemi Windows XP väljalaskmist.

Eile täiendas kompanii InterTrust hagi, millega taotletakse uue operatsioonisüsteemi levitamise keelamist, mille firma oli varem esitanud Microsofti vastu. InterTrusti avalduse järgi Windows XP ja Office XP aktiviseerimisel kasutatakse 4 patenti, mis kuuluvad InterTrustile.
Microsofti vastu on praegu esitatud 8 iseseisvat hagi monopolidevastase seadusandluse rikkumises 18 osariigis ja Columbia ringkonna Apellatsioonikohtus.

<#CNET=http://news.cnet.com/news/0-1003-200-6658768.html?tag=tp_pr>

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. November 2009, 00:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing