Soome Punane Rist alustab AIDS-i ennetuskampaaniat Eesti laevadel

25. juuli 2001, 11:40

Soome Punane Rist laiendab HI-viiruse vastast kampaaniat Helsingi ja Tallinna vahelistele laevaliinidele ja Eesti hotellidesse. Suvekampaania kutsub keskealisi soomlasi kondoome kasutama, kirjutab EPL Online.

Silja Line"i, Tallinki, Linda Line"i ja Eckerö Line"i meeste WC-d saavad kampaania reklaamid seinetele. Samuti on Eesti hotellikett Reval Hotels Group nõustunud kampaaniaga WC-ruumides. Kampaania kestab suve lõpuni.

Soome Punane Rist koostööpartneriks on sotsiaal- ja tervishoiuministeerium, Eesti tervishoiusministeerium ning Eesti Punane Rist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing