Teisipäev 28. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Eesti Pank: Preatoni Panga vastu on kõrgendatud huvi

Inno Tähismaa 26. juuli 2001, 12:36

Seoses Ernesto Preatoniga seotud ettevõtte Pro Kapitali suhtes üles kerkinud kahtlustele on suurenenud ka pangainspektsiooni huvi Preatonile kuuluva Preatoni Panga suhtes, ütles keskpanga avalike suhete juht Janno Toots.

Tootsi sõnul ei saa ta pangainspektsiooni tööd lähemalt kommenteerida, aga ta ütles, et Pro Kapitaliga seonduvalt toimub aktiivne infovahetus väärtpaberiinspektsiooni ja börsiga.

Preatoni Panga juht Ott Karolin ütles, et ei saa samuti asja lähemalt kommenteerida, aga tunnistas, et järelvalveorganid teevad oma tööd hästi ja täpselt. ?Neid ei saa küll milleski süüdistada,? lisas ta.

Karolin ütles, et ei saa kommenteerida Pro Kapitaliga seotud tehinguid, kuna see on kliendi huvides konfidentsiaalne info. Ta ütles, et ei saa lähemalt kommenteerida ka Olivetti aktsiate ostmist, aga tunnistas, et Preatoni pank saab vabalt aktsiaid osta Milaano börsilt.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing