Esimene Seat Leon Cupra jõudis Eesti teedele

Tõnu Tramm 26. juuli 2001, 09:41

Sel nädalal ilmus Eestimaa teedele esimene erkkollane Seat Leon Cupra. Tegemist on 2,8-liitrise V6 mootori ja nelikveoga Seat Leoniga, mis arendab võimsust 204 hj.

Auto baseerub VW Golf 2,8 4 Motion"il, kuid on oma välimuselt märksa sportlikum.

Leon Cupral on sportlikud pamprid, küljelaiendid, muudetud esimene iluvõre jne. Sisemuses torkavad silma nii ees kui taga olevad nahksed Recaro sportistmed, hõbe-metalse kattega pedaalid, nahkkattega rool ja käigukang ning muu sportvarustusega autole iseloomulik.

Lühend Cupra tuleneb sõnapaarist Cup Racing ja seda on varem kasutatud Seat Ibizal ja Cordobal. Leon Cupra kiirendus 0-100 km/h on 7,3 sekundit, tippkiirus 235 km/h ja ta on varustatud 6-käigulise manuaalkäigukastiga. Seat Leon Cupra baasvarustus on sportautolikult rikkalik ning auto hind Eestis algab 389 990 kroonist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. November 2009, 00:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing