Taas planeedi päästmine

Lauri Jürisoo 27. juuli 2001, 00:00

Komöödia sugupoolte erinevustest. Kõrgelt arenenud meeste planeedil hakkab kloonimisel pidama jäänud evolutsioon kängu jääma, Maale saadetakse väljaõpetatud agent (Shandling) loomulikul viisil sugu jätkama ning kogemusest õppima.

Mike Nicholsi uus lavastus meenutab pea kõiki tema viimase aja ettevõtmisi, eriti komöödiat ?Linnupuur? ja õudukat ?Hunt? ? korralik näitlejaseltskond üritab keskpärasest stsenaariumist midagi mahlakat välja imeda. Seekord õnnestub rahva naerutamine alati lahedal John Goodmanil, kelle ekraaniminutitel film parima hoo sisse saab. Tema tõttu võibki tulemuse rahuldavaks hinnata.

?Mis planeedilt sa tuled??
What Planet Are You From?, USA 2000
Re?issöör: Mike Nichols. Osades: Garry Shandling, Annette Bening, Ben Kingsley, John Goodman, Greg Kinnear.
Levitab Garsu Pasaulis Eesti

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:10
Otsi:

Ava täpsem otsing