Toyota debüüt Vormel-1 karussellis võib edasi lükkuda

Tõnu Tramm 02. august 2001, 13:29

Toyota tulevaks hooajaks kavandatud debüüt Vormel-1 sarjas võib lükkuda edasi, kui Toyotale laieneb sarnaselt teiste meeskondadega testikeeld pärast tänavuse hooaja lõppemist, kirjutab Vene uudisteportaal News.Battery.

Kõik Vormel-1 meeskonnad on sunnitud alates novembrist kuni järgmise hooaja alguseni jääma sundpuhkusele ning aktiivseid teste ei tohi nad sel ajal korraldada. See otsus on vastu võetud eesmärgiga hoida kokku kulusid ning tõsta erinevate eelarvetega meeskondade konkurentsivõimet.

Toyotale esialgu nimetatud piirang ei kehti, kuid konkureerivate meeskondade juhtide anonüümse hääletuse tulemusel võidakse sama keeld ka talle kehtestada. Sellisel juhul muutub Toyota debüüt 2002. aasta hooajal juba küsitavaks.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing