Kolmapäev 1. märts 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Jahutav jook soojal suvepäeval

Edith Kiilmaa 03. august 2001, 00:00

Ilma jahutava jäätiseta jääks suvi kuidagi poolikuks. Kui tavalisest pulga- või topsijäätisest isu täis söödud, võib mõnusast maiusest valmistada eksootilise kokteili. India restorani Elevant koka Vladimir Andrejevi soovitatud jäätisekokteili kokkusegamisega saab hakkama isegi kõige saamatum toiduvalmistaja.

Eksootiline puuviljakokteil jäätisega

Koostisained:

  • 150 g vanilli- või õunajäätist
  • 1 küps ja pehme kiivi
  • pool banaani
  • 200 g mango-, õuna-, apelsini-, ananassi- ja guaavimahla segu
  • näpuotsatäis jahvatatud kardemoni
  • 2?4 tilka roosivett (võib ka välja jääda)

Tee nii:
Koori banaan ja kiivi ning lõika tükkideks. Pane vanilli- või õunajäätis koos mahlasegu, maitseainete ja puuviljatükkidega ?eikerisse. Raputa segu, kuni jäätis on sulanud ja jook ühtlane. Kalla kokteil pikka ja kitsasse või jalaga klaasi. Jäätise-mahlajoogi kaunistamisel lase fantaasial lennata! Efektse välimuse annavad joogile näiteks apelsini- ja kiivilõik koos hambatiku otsa torgatud kokteilkirsiga. Värskelt suvise väljanägemise saamiseks võib kokteilile lisada mündi- või melissioksa.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:10
Otsi:

Ava täpsem otsing