Nestor tänab kurte sportlasi

03. august 2001, 11:56

Sotsiaalminister Eiki Nestor saatis eile õhtul õnnitlused täna Roomast naasvatele kurtide olümpiamängudel osalenud sportlastele, teatas sotsiaalministeerium.

Sotsiaalminister tänas enda ja Vabariigi Valitsuse nimel sportlasi ja treenereid sportlike saavutuste eest, mis aitavad kaasa Eesti tuntusele maailmas ning rõhutas, et oma tahtejõu ja sihikindlusega on need sportlased eeskujuks igale Eesti noorele.

Minister möönis, et ühiskond on puuetega sportlaselt võlgu palju tunnustust. Samas avaldas minister lootust, et Kairit Olenkost hakkavad kõik kuulma sama palju kui näiteks Virge Naerisest ning kümnevõistlus toob Erki Noole nime kõrval kohe meelde ka Hans-Kristjan Pauksoni nime.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. November 2009, 00:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing