Politsei tabas teolt luksusautode sarivarga

03. august 2001, 09:16

Politsei autojälitusgrupi töötajad pidasid kinni Tallinna suurima luksusautosid varastava kuritegeliku ühenduse kaks liiget, kellest üks vahistati otse teolt, kirjutab SL Õhtuleht.

Juba varem politsei huviorbiidis olnud Aleksandr ja Vitali ajasid eritehnikat kasutades ära 1998.-2000. aastal valmistatud Audi A6 ja Volkswageneid, rääkis Tallinna autojälitusgrupi töötaja. Üks neist oli mustatöötegija, teine aga organisaator, lisas ta. Kinnipeetud kuuluvad hästi organiseeritud kuritegelikku ühendusse, mis on Tallinna suurim ning mille teisedki liikmed on meile põhimõtteliselt teada, selgitas töötaja.

Vitali õnnestus tabada otse teolt, kui ta üritas üht järjekordset luksusautot ära ajada, rääkis autojälitusgrupi töötaja. Ka saime kahest garaa?ist kätte kaks autot, mida vahistatud Leetu, Lätti või Venemaale saata üritasid, ning võtsime ära vargusteks kasutatava eritehnika, märkis ta.

Politsei andmeil on rühmitus, kuhu Vitali ja Aleksandr kuuluvad, Tallinna piires vähemalt kümme luksusautot varastanud.

Eile sai politsei kätte laupäeval Pakterminali juhatuse esimehelt Raivo Varelt varastatud Audi A6. 1998. aastal valmistatud sõiduk leiti Lasnamäelt.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing