400 mln kr maksev Nõmme kanaliseerimine algab sel kuul

09. august 2001, 12:34

Ligi 400 miljonit krooni maksev Tallinna Nõmme linnaosa ulatuslik kanaliseerimine saab alguse lähema paari nädala jooksul, kinnitas ASi Tallinna Vesi nõukogu esimees Brian Hill kohtumisel Nõmme linnaosavanema Urmas Paetiga.

Paeti sõnul kinnitas Hill, et kõik selleks aastaks Nõmmele kavandatud reovee- ja sadevetekanalisatsiooni rajamistööd saavad tehtud. Sel aastal paigaldatakse reoveekanalisatsioonitrasse 11,8 kilomeetrit ning sadeveekanalisatsiooni pisut üle kahe kilomeetri. Suurem tee, mis sadevetekanalisatsiooni saab on Vabaduse puiestee lõik Männiku teest Hämariku tänavani.

Järgmisel aastal on reoveekanalisatsioonitrasse kavas Nõmmele rajada 33 km ning sademeveekanalisatsiooni 6,5 km.

Paeti sõnul peaks kõigil Nõmme kinnistuomanikel olema võimalik oma kinnistu kanalisatsioonitrassiga ühendada hiljemalt 2005. aastal. 'Seni on kahel kolmandikul Nõmme majapidamisest kanalisatsioon puudunud ning see kujutab endast ka ohtu keskkonnale,' lisas Paet.

Nõmme reovee- ja sadeveekanalisatsiooni rajamine läheb esialgsetel hinnangutel maksma ligi 393 miljonit krooni.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing