Tallinna linnaameti juhataja kohale kandideerib 39 inimest

13. august 2001, 14:03

Säästva Arengu ja Planeerimise Ameti juhataja kohale kandideerib 39 inimest, kellest vaid 3 on naised. Linnavalituse viieliikmeline komisjon kujundab lähinädalatel oma arvamuse ja esitab sobiva kandidaadi hiljemalt 10. septembriks linnavalitsusele kinnitamiseks, teatas Raepress.

Tallinna abilinnapea Toivo Ninnase sõnul on konkursi tase on kõrge, sest enamus
kandidaatidest omavad nõutavat haridust ning ka juhtimiskogemust.

'Uuelt juhilt oodatakse eelkõige just tugevat juhtimiskogemust, et tagada Säästva Arengu ja Planeerimise Ameti 101 ametniku ja nelja erineva teenistuse korralik töö. Uuel juhatajal kerge ei saa olema, kuna ameti valdkond on väga lai - linnaplaneerimisest transpordi ja keskkonnakaitseni välja,' ütles Ninnas.

Ameti senine juhataja Toomas Tauts esitas 16. juulil avalduse omal soovil ametist lahkumiseks. Tautsi kinnitusel oli esitatud lahkumisavalduse põhjus isiklikku laadi ning seotud tööle asumisega erasektoris.

Säästva Arengu ja Planeerimise Ameti tööd kureeriv abilinnapea Toivo Ninnas on tunnustanud Tautsi tehtud tööd linnavalitsuses ning avaldanud lootust, et uus ameti juhataja jätkab Tautsi poolt algatatud reforme.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing