Kallas üritas Eesti Raudteest eemalduda

14. august 2001, 00:00

Valitsuskoalitsiooni ühe erakonna liider ja erastamisagentuuri nõukogu liige rahandusminister Siim Kallas üritas möödunud nädalal distantseeruda Eesti Raudtee erastamisest. Nimelt avaldas Kallas arvamust, et riik peaks loobuma Eesti Raudtee erastamisest. Kallase seisukohta ei jaganud majandusminister Mihkel Pärnoja ning teede- ja sideminister Toivo Jürgenson. Eile teatas Isamaaliit, et erastamine tuleb viia lõpule. Tõenäoliselt ei üritanudki Kallas raudtee erastamist peatada. Tegemist oli Reformierakonna PR-trikiga. Avalikkusele sooviti näidata, et Reformierakond on erastamise vastu, aga pahad Jürgenson ja Pärnoja ei ole erastamise katkestamisega nõus.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:47
    Otsi:

    Ava täpsem otsing