Preatoni Pank valmis ostma Pro Kapitali aktsiat

Inno Tähismaa 14. august 2001, 10:12

Preatoni Pank on valmis kauplema Pro Kapitali aktsiaga, millega on peatanud kauplemise Tallinna börs.

'Arvan, et suudan aidata neid, kes tahavad Pro Kapitali aktsiat müüa,' ütles Preatoni Panga maakler Deniss Kolomenski. Ta polnud nõus rääkima, mis hinnaga pank aktsiat ostaks, aga kui saadakse konkreetne pakkumine, siis leitakse ostja. 'Kui keegi müüma tuleb, anname oma parima,' lisas ta.

Kolomenski tunnistas, et olukorras, kus aktsiaga on börsil kauplemine peatatud, on sellega raske kaubelda. Aga kui keegi tahab Pro Kapitali aktsiat osta või müüa, tasub helistada.

Kolomenski ütles, et pärast aktsiaga kauplemise peatamist börsil pole keegi aktsia ostu ega müügi vastu huvi tundnud. Pro Kapitali aktsiaga kauples põhiliselt Preatoni Pank ka siis, kui aktsiaga kaubeldi börsil. Viimati kaubeldi Pro Kapitali aktsiaga börsil 60 krooni juures.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing