SAS kaalub lennureisijatele kompensatsiooni maksmist

15. august 2001, 09:28

Skandinaavia lennukompanii SAS kaalub võimalust maksta Kopenhagen-Stockholmi liinil sõitnud lennureisijatele mingil määral kompensatsiooni ajavahemiku eest, mil kehtis illegaalne kartellikoostöö Taani kompaniiga Maersk Air, kirjutab tänane Dagens Industri. Seega puudutab see ajavahemikku 1998. a oktoobrist 2001. a veebruarini.

Kompensatsiooninõudeid kõrge piletihinna eest on lennukompaniile esitatud mitmelt poolt.Tegemist on siiski alles kontserni siseste aruteludega ning mil moel taoline kompensatsioon välja võiks näha, ei ole selge.

Lisaks kartellikoostöö eest määratud 612 miljoni Eesti krooni suurusele Euroopa Liidu trahvile on SASi börsiväärtus kukkunud ligi 6,2 miljardi krooni võrra.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. November 2009, 00:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing