Teisipäev 25. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Storebrand kahjumis, Sampo ostuhuvi püsib

15. august 2001, 15:17

Norra kindlustuskontsern Storebrand, mis on käristatud kahe ostupakkumise vahel Soome Sampolt ning Norra Den Norske Bankilt, lõpetas teise kvartali 154 miljoni Norra krooni suuruse kahjumiga, edastab Financial Times. Poolaasta kahjum oli 343 miljonit krooni.

Kahjum on tingitud kontserni laevandusega seotud portfelli ümberhindamisest, finantstulude vähenemisest ning tagasiminekust kindlustustoodete müügis. Samal ajal aasta tagasi oli Storebrand esimesel poolaastal 264 miljoni Norra krooniga kasumis.

Storebrandi juhatus kordas täna oma toetust Soome Sampo 21 miljardi Norra krooni suurusele ülevõtupakkumisele. Pakkumisele on vastu Norra valitsus, kes on teinud konkureeriva, kuid väiksema pakkumise riigi kontrolli all oleva Den Norske Banki kaudu.

Sampo pikendas äsja oma pakkumist 28. septembrini ning taotleb Norra ametivõimudelt erandit reeglisse, mille järgi ülevõtupakkumisega peab nõus olema vähemalt 90% aktsionäridest. Norra valitsus on lubanud otsuse teatada peale 10. septembri üldvalimisi.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing