Veebieditorid

ÄP 16. august 2001, 00:00

www.netipesa.zoom.ee

  • Riiulilt võetud valmislahendus, millele antakse tellija soovitud nägu. Koduleht sisestatakse veebilehitseja ankeetide kaudu. Pakub seda toodet Zoom hinnaga 46 020 krooni ja rendihinnaga 1062 krooni kuus.

eFruitwww.digitalfruit.ee

  • Samuti valmistoode, mida kohendatakse vastavalt kliendi soovidele. Veebiankeedi kaudu saab administreerida ja määrata ligipääsu kodulehele, ei vaja kasutuslitsentse. Üles saab laadida vabalt valitud vormingus dokumente: .pdf; .cdr; .doc; .xls; .ppt; .rtf; .txt jne. Lisaks on tootel hulk valmismooduleid näiteks küsitluse või tellimissüsteemi loomiseks.

Autom@twebwww.struktuur.ee/veeb

  • Struktuur Meedia poolt pakutav veebieditor pakub kodulehekülje sisu muutmist, sealhulgas tabelite, failide ja piltide kujul oleva info vahetamist. Menüüde tegemine on lihtne menüüpuul, kus on näha ka dokumendid.

Web-Labwww.web-lab.ee

  • Veebieditor põhineb moodulitel Uudised, Tagasiside, Gallup, Lingikogu, Korduma Kippuvad Küsimused, Parooliga kaitstud piirkond, Mailisaatja, millest kasutaja valib veebilehele sobivad.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:48
Otsi:

Ava täpsem otsing