Eurooplased on USA presidendi välispoliitikas pettunud

16. august 2001, 13:37

Euroopa neljas suuremas riigis korraldatud rahvaküsitlus näitas, et eurooplased on USA uues presidendis pettunud ja arvavad, et George W. Bush saab Euroopast vähem aru kui tema eelkäijad. Samal ajal on ameeriklased oma presidendiga rahul.

Pew Research Center korraldatud 1000 inimese küsitlus Saksamaal, Prantsusmaal, Suurbritannias ja Itaalias näitas, et ainult 10% toetab USA seisukohta Kyoto leppe suhtes ja 80% on vastu USA kavandatavale uuele raketitõrjekilbile.

USAs läbiviidud analoogne 1200 inimese küsitlus näitas, et 45% on rahul ja 32% vastu presidendi välispoliitikale, kirjutab Financial Times.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. November 2009, 00:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing