Ilus, aga loll

Lauri Jürisoo 17. august 2001, 00:00

Kaks noorusuljast venda (Damon, Thomas) suunduvad pärast Teist maailmasõda seiklusi otsima ja kaduma hakkavat legendaarset kauboielu elama.

Midagi väikestele tüdrukutele: kontsentreeritud kogus musipoiss Damonit, komputüdruk Penelope Cruzi, hobuseid ja maalilisi loodusvõtteid. Damon on oskuslik näitleja, kuid tal pole siin tõesti midagi teha. Hankige parem ?Hobulausuja?, milles on rohkem magusust, ent ka enam sisu.

Angeline Jolie abikaasana maailmatuntust koguv Thornton peab oma teist lavastust väga eriliseks. Idee neist, kes üha kalgistuvamas maailmas ideaale otsivad, on tore. Kahjuks on materjal suure lõikumise käigus sära kaotanud: neljatunnine film kärbiti stuudio sunnil poole lühemaks.

?Kõik kaunid hobused?All the Pretty Horses, USA 2000
R: Billy Bob Thornton, O: Matt Damon, Penelope Cruz, Henry Thomas jt.
113 min, levitab Garsu Pasaulis Eesti

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:10
Otsi:

Ava täpsem otsing