Keskerakond tähistab 20. augustit konverentsiga

Inno Tähismaa 17. august 2001, 11:50

Keskerakond tähistab Eesti taasiseseisvumise 10.aastapäeva 20. augustil rahvusvahelise teaduskonverentsiga teemal 'Kümme aastat iseseisvuse taastamisest', teatas erakonna esindaja.

Keskerakonna aastapäevakonverentsil osalevad mitmed presidendi kutsel Eestis viibivad inimesed, kel on ajalooline panus taasiseseisvumisele.

20. augustil rahvusraamatukogu saalis kell 10 algaval konverentsil analüüsivad Läti, Venemaa ja Eesti tuntud poliitikud kümmet aastat riiklikku iseseisvust Balti riikides ja Venemaa lähiajalugu pärast Nõukogude Liidu lagunemist. Konverentsi avab Eesti Keskerakonna esimees Edgar Savisaar.

Väliskülastest esinevad konverentsil ettekandega Aleksandr Jakovlev (töötas 1991. aastal Mihhail Gorbat?ovi nõunikuna, oli presidendinõukogu liige), Fjodor ?elov-Kovedjaev (oli Venemaa välisministri esimene asetäitja), Dainis Ivans (oli Läti Seimi asespiiker), Janis Dinevics (oli Läti riigiminister) ja Meldra Usenko (on praegu Läti Rahvarinde muuseumi direktriss).

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing