Mainori koolidel valmis Tartus uus õppehoone

Inno Tähismaa 17. august 2001, 10:11

Mainori koolid alustavad Tartus õppeaastat uues renoveeritud koolimajas, milleks on kapitaalselt ümber ehitatud Pepleri 6 asuv rohkem kui sajandivanune 3korruseline elamu, teatas kooli esindaja.

Poole aasta jooksul on hoonesse investeeritud üle 12 miljoni krooni ning kujundatud kaasaegsetele võimalustele vastav õppekeskkond. Õppehoones on 1500m² põrandapinda. Tehnoloogiline sisseseade võimaldab uuel hoonel areneda Tartu arvestatavaks teadus- ja konverentsikeskuseks. Ruumi- ja värvilahendused on sisearhitekt Kaido Kepi tehtud.

Mainori Majandusinstituudis on 3 teaduskonda, kus õpetatakse 5 erineva spetsialiseerumisega ärijuhte, infotehnolooge ja psühholooge. Tartus õpib 350 Mainori Majandusinstituudi ja Mainori Majanduskooli üliõpilast. Lisaks Tartu ja Tallinna keskustele asuvad Mainori Majanduskooli filiaalid 7 Eesti linnas.

Uue õppehoone pidulik avamine toimub 24. augustil kell 17.00.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing