Soome keskpanga juht ei poolda majanduse ergutamist

17. august 2001, 10:34

Soome Panga president Matti Vanhala avaldab tänases ajalehes Keskisuomalainen arvamust, et oleks tõsine viga, kui valitsus püüaks aeglustunud majanduskasvu hakata ergutama. Tema arvates piisaks kodumaise nõudluse elavdamisest.

Vanhala sõnul on tegemist normaalse majanduskonjunktuuri nõrgenemisega. Pangapresidendi meelest tuleks jõupingutused suunata hoopis tööhõive parandamisele, kuna lähiajal on oodata inimeste rohket pensionilejäämist, ning kui selleks õigel ajal ei valmistuta, võib heaoluriigil tekkida tõsiseid probleeme.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. November 2009, 00:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing