Areng või paigalseis?

21. august 2001, 00:00

Presidendiametist lahkuv Lennart Meri tegi eelmisel reedel järjekordse käremeelse avalduse Narva Elektrijaamade erastamise peatamiseks. Varasemale poliitilisele pahameelele ? USAst pärit julgeolekuriskid!? ? lisandus nüüd uusi mõtteid. Senise ?ohutu? lendtuha asemel, ehkki jaamade lähedal oli veel hiljuti raske hingata, võime saada kraesse ohtliku keevkivikatelde tuha. Jaamade töösagedus pidavat jääma Moskva kontrolli alla ? kas nii, nagu praegugi? Kannatada saavat ka elektrituru konkurents. Kas see praegu toimib, kui kWh hind on tõusnud 1 kroonini?

Presidendi ja akadeemikute petitsioon ei räägi sõnagi investeerimisrahast. Kui erastamise peatamine jätab kõik endiseks, aga erastamine toob hädavajalikud investeeringud, siis mille poolt hääletad sina?

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing