Kolmapäev 26. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Saagu valgus ? ja järgmisel suvel saab

23. august 2001, 00:00

Majandusministeerium saatis eile riigikantseleile kirja, milles toetab suveajale üleminekut. Tubli. Määrav osa selles oli kahtlemata kodanike algatusel ? neil, kes ei pidanud paljuks meilida oma arvamus otsedemokraatiaportaali TOM.

Tegemist pole ju mingi poliitilise asjaga, ehkki kolmikliit, iseäranis selle mõõdukas tiib, püüdis vööndiajale anda üldpoliitilist värvingut. Ometi oli ilma poliitikata silmaga näha, et vööndiaeg toob Eestis suvel kaasa pimeduse ajal, mil inimesed on veel aktiivsed. Kasvõi praegu, mil on veel suvi, aga juba kell 9 õhtul on pime. Ja kevadel ning keset suve on valge suhteliselt kasutul öisel ajal, mil inimene on kohustatud end välja puhkama ja mida valgus pigem segab.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:49
Otsi:

Ava täpsem otsing