Lennart Meri ? ärimeeste soosik

24. august 2001, 00:00

Äripäev esitas paljudele tuntud ärimeestele ja majandustegelastele küsimuse, keda sooviksid nemad näha Eesti preisdendina. Ärimeeste soosikuna domineeris Lennart Meri. Mitmed ärimehed avaldasid arvamust, et presidenti peaks valima rahvas, mitte parlament. Väärtpaberispetsialistid ütlesid üsna üksmeelselt, et presidendi valimine aktsiaturule mõju ei avalda.

Makunõunik Enn Roose sõnul võiks preident olla iga normaalne inimene, sest presidendist sõltub nii vähe.

Hetkeseis: Lennart Meri on näidanud, et oskab vahel riiklikult tähtsaid asju endast sõltuma panna. Tänevu ei ole Äripäev ärimeeste presidendieelistusi veel küsinud. Viimane ES Turu-uuringute ASi uurimus valijameeste seas näitas, et hetlek on soosituim m kandidaat Toomas Savi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:49
    Otsi:

    Ava täpsem otsing