Opositsioon leiutab väsimatult igiliikurit

24. august 2001, 00:00

Jälgides eilset riigikogu istungit Narva Elektrijaamade erastamisest, tekkis just selline mulje. Küsimused, mis esitati teemat valdavale peaminister Mart Laarile, hakkasid üsna kiiresti korduma. Kolme ja poole tunni asemel oleks piisanud tunnist. Tüüpilised (arvamus)küsimused: miks arvate, et NRG leping viib Eesti NATOsse? Mis on lepingu salaprotokollid, miks peaksime teid uskuma, Mart Laar?

Mida niisugustele küsimustele vastata? Arvestades NRG lepingu praegusi majanduslikke, poliitilisi, keskkonnaalaseid ja julgeoleku realiteete, võib tõepoolest väita, et Eesti oma perpetuum mobile ehk igiliikur oleks tunduvalt kindlam.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:49
    Otsi:

    Ava täpsem otsing