Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Patarei müügist kolm uut vanglat

27. august 2001, 00:00

Valitsus tahab enam kui 13 hektaril asuva ülisoodsa asukohaga Patarei vangla müügist saada 750 mln krooni , et selle eest ehitada kolm uut vanglat ? Harkusse naistevangla territooriumile, Kohtla Järvele ja Tartusse. Keskvangla, mille aset täidab praegu Patarei, kaotatakse. Justiitsministeeriumi asekantsleri Juhan Partsi sõnul pole võimatu , et uued vanglad ei hakka riigile kuuluma, vaid riik rendib neid. Juhul kui Patarei vangla projektist asja saab ja ostja leitakse, kujuneb sellest ilmselt Eesti suurim kinnisvaratehing.

Hetkeseis: Praeguse seisuga on Patarei endiselt vangla ja kuulub riigile. Tartusse ehitatakse nn eurovanglat. Mõni aeg tagasi käis ka praegune justiitsminister Märt Rask välja mõtte, et osa vanglaid võiks anda erakätesse, seni ei ole Eestis veel ühtegi eravanglat.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing