Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Tallinna Sadam erastatakse

28. august 2001, 00:00

Tallinna Sadama erastamiskontseptsioon on valmis ning valitsus on sellega põhimõtteliselt nõustunud, edasine areng sõltub erastamisagentuuri ning teede- ja sideministeeriumi koostööst, ütles viis aastat tagasi Äripäevale antud intervjuus erastamisagentuuri peaspetsialist Avo Annus. Kava järgi jäävad kaid ja maa nende all riigile ja see antakse pikaajalise kontsessioonilepinguga ühele firmale.

Hetkeseis: Viie aasta jooksul pole erastamisagentuur ja teede- ja sideministeerium suutnud Tallinna Sadama erastamise nimel koos tööd teha. Üksnes jutud sadama erastamisest on viimseil nädalail uut hoogu saanud.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing