Reede 24. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Uus turundusuuringu raamat

ÄP 28. august 2001, 00:00

Juuli keskpaigast alates on raamatupoodides müügil Ann Vihalema raamat ?Turundusuuring?.

Õpikustiilis kirjutatud raamatus antakse ülevaade turundusuuringu olemusest, uuringu isetegemisest või tellimisest, turundusuuringu liikidest ning uurimise etappidest. Autor ütleb raamatu sissejuhatuses, et väljaande sihtrühmaks on kõik turundusest ja sellealasest uurimistööst huvitatud lugejad: firmajuhid, turundusspetsialistid, üliõpilased, algajad turundusjuhid. Võrreldes aasta alguses ilmunud Rein Sirkeli raamatuga ?Turundusuuringud?, on Ann Vihalema raamat akadeemilisem ning mõeldud ilmselt eelkõige ülikooli õppevahendiks.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing