Kampaania toob soodushinnaga postkastid

28. august 2001, 13:26

Ajalehtede Liidu ja Korteriühistute Liidu kampaania raames on kortermajade ja eramute elanikel võimalus välja vahetada oma katkised või muidu ebaturvalised postkastid, kirjutatakse pressiteates. Katkisi kirjakaste on Eesti peale kokku eri andmetel üle 10 000.

Igas uues postkastis on kupong, millega saab tasuta tellida ühe kümnest kampaanias osalevast ajalehest: Eesti Ekspress, Eesti Päevaleht, Maaleht, Postimees, SLÕhtuleht, Äripäev, Delovõje Vedomosti, Den za Dnjom, Estonia, Molodjozh Estoni.

Postkastitootjad Kitman ja ETK Sisustus võimaldavad kampaania raames postkaste soodushinnaga.

Uued kastid on turvalised ning mahutavad ära kõik erineva suurusega väljaanded. Postkasti mahub mitme päeva jagu ajalehti.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing