Laupäev 22. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Esmaspäeval avalikustatakse Harju tänava detailplaneering

Heli Lehtsaar 29. august 2001, 13:23

3. septembril toimub Rahvusraamatukogus vanalinna kinnisvara arenduse konverents, mille käigus toimub Irina Raua koostatud Harju tänava detailplaneeringu esitlus. Pääs konverentsile on kõigile huvilistele vaba.

Konverentsi korraldavad Tallinna Kultuuriväärtuste Amet, Muinsuskaitseinspektsioon ja UNESCO Eesti esindus.

Tallinna Kultuuriväärtuste Ameti spetsialisti Olev Liiviku sõnul on konverentsi eesmärk tekitada avalikku diskussiooni, sest Harju, Rüütli ja Niguliste tänavate vahel asuv Tallinna vanalinna 37. kvartal on aegade jooksul üles kütnud erinevate huvigruppide kirgi. Praegust detailplaneeringut, mille on tellinud kinnistute omanikke esindav OÜ Gelsea, ei ole veel kinnitatud ning selle kohta saab teha muudatusettepanekuid.

Uudise vahendas Anne Oja.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing