BRS lubab täna miljardi üle kanda

31. august 2001, 08:06

Eesti Raudtee erastaja Baltic Rail Services?i (BRS) juhtide lubadusel kantakse täna Eesti riigi arvele raudteefirma 66 protsendi aktsiate eest miljard krooni, kirjutab Eesti Päevaleht.

BRSi juhatuse aseesimees Guido Sammelselg ei soovinud eile Eesti Raudtee osturahaga seotud küsimustele vastata. Ta ei soovinud öelda, kas BRSil on raudtee-ostu raha sajaprotsendiliselt koos ning kas raha laekub erastamisagentuuri arvele täna enne- või pärastlõunal.

?Kõik toimub vastavalt plaanile ja raha kantakse õigeaegselt üle,? kinnitas ta.

?BRS ei soovi hetkel uusi avaldusi teha. Seda tehakse pärast tehingu toimumist,? ütles ka ettevõtte pressiesindaja. Tema sõnul on BRSi võtmefiguurid nõus kommentaare andma alles pärast tehingu toimumist. Tema sõnul viibivad kõik ettevõttega seotud olulisemad isikud Eestis.

Erastamisagentuuri juhtivspetsialistil Katrin Kivil polnud eile samuti andmeid, millal kavatseb BRS agentuuri eriarvele erastamisraha üle kanda.

Valitsuse pressiesindaja Priit Põiklik märkis, et valitsus hoiab endiselt raudteetehingul silma peal. Põiklik rõhutas, et kui BRSi raha puhtuse suhtes peaks valitsusel kahtlusi tekkima, kaalub valitsus tehingu katkestamist. Samas märkis ta, et seni pole BRSi suhtes negatiivseid kahtlusi tekkinud. ?Hetkel mingisugust närvilisust ja tõmblemist poolte vahel pole,? kinnitas Põiklik.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing