Pärnu politsei tabas tanklaröövlid

10. september 2001, 08:55

Tänu kohaliku elaniku tähelepanelikkusele tabasid Pärnu politseinikud Tori vallas Selja külas eelmisel nädala toime pandud tanklaröövis osalenud isikud.

Politseinikud tabasid kaks tanklaröövis kahtlustatavat 1983. aastal sündinud Pärnumaalt pärit noorukit tänu kohalikule elanikule, kes andis teavet röövi ajal nähtud takso kohta. Kuna süütõendeid oli piisavalt, tunnistasid kinnipeetud ennast ka kohe süüdi.

Politseil on alust kahtlustada noormehi veel teistegi kuritegude toimepanemises. Näiteks on vahi alla võetud Meelis varem kohtulikult karistatud auto ärandamiste eest. Lisaks üritas ta eelmisel aastal ärandatud fekaaliautoga ära lohistada pangaautomaati, mille eest sai 6900 krooni trahvi. Teist noormeest pole varem kohtulikult karistatud.

20. augustile teatati Pärnu Politseiprefektuuri korrapidajale Seljal toimunud röövist, mille käigus röövis meeskodanik relvataolise esemega ähvardades kohalikust tanklast sularaha ja esemeid.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing