Pühapäev 4. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Viisnurga aktsiaemissiooni ei märgita tähtajaks täis

10. september 2001, 15:30

Negatiivsete trendide tõttu välisturgudel ei märgita Viisnurga aktsiaemissiooni tähtajaks täies mahus täis, mistõttu ettevõte juhatus otsustas pikendada avaliku aktsiaemissiooni tähtaega 1. oktoobrini 2001, teatas Viisnurk Tallinna börsile.

Viisnurga aktsiaemissiooni märkimise perioodil tundsid paljud investorid aktiivset huvi ettevõttesse investeerimise vastu. Samas mõjutas investorite otsuseid olulisel määral viimasel ajal globaalsetel aktsiaturgudel toimunud järsk langus ja suurenenud volatiilsus, teatas ettevõte oma pressiteates.

Negatiivsete trendide jätkumise tõttu turgudel eelmisel nädalal ja selle nädala alguses otsustas osa investoreid investeerimisotsused edasi lükata, mille tulemusel Viisnurga aktsiaemissiooni ei märgita tähtajaks täies mahus.

Eelnevast tulenevalt otsustas Viisnurga juhatus pikendada avaliku aktsiaemissiooni tähtaega 1. oktoobrini 2001.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing