Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kanadalane New Yorkis: peale suitsu pole midagi näha, kontorid ei tööta

11. september 2001, 18:36

Hetk tagasi Äripäevaga suhelnud New Yorki elanik Dale Shulmistra ütles, et kesklinnas pole suurt midagi näha, kõik on mattunud paksu suitsu. Dale ise asub World Trade Centeri vastas üle jõe, kus avanes täielik vaade World Trade Centeri draamale.

'Praegu pole võimalik New Yorkist välja saada ega sisse sõita,' ütles Dale Äripäevale. 'Käisin pildistamas, kuid lähemalt on see võimatu, linn on mattunud üleni suitsu. Dale"i sõnul liiguvad inimesed tänavatel jalgsi, paljud nutavad. Enamuses kontorites on töö seiskunud, jälgitakse telerite ette kogunenult CNNi või ollakse tänavatel.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing