Turundusportaal annab virtuaalse turundustöötaja

11. september 2001, 11:36

Homme internetis aadressil www.turundus.ee avanev turundusportaal pakub ettevõtjatele võimalust tellida endale turundusstrateegia või soodsaima hinnaga turu-uuringuid ning konsulteerida Tartu Ülikooli majandusteaduskonna õppejõududega.

Netiportaali omanikufirma Marke Grupp juhataja Tiit Eferti sõnul on Turundus.ee kaudu ettevõtjatel võimalik saada vastuseid nii üksikutele turundusküsimustele kui tellida turundustemaatikaga seotud teenuseid.

?Meie eesmärgiks on aidata klientidel raha teenida efektiivse planeeritud turundustegevuse kaudu, mis võimaldab kokku hoida kulusid ja suurendada tulusid. Turundus.ee kasutamine sobib eelkõige ettevõtjatele, kellel ei ole võimalust ega soovi endale turundustöötajat palgata, kuid kellel on vaja turundusteemadega tegeleda,? ütles Efert.

Eferti sõnul tulevad turundusportaali ka turundusuudised, artiklid, kommentaarid, samuti on võimalik selle kaudu osta õppematerjal

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing