Ühest äärmusest teise

12. september 2001, 00:00

Kena, et valitsus avalikkuses vastuseisu tekitanud advokaatidele üsna vabad käed andva advokatuuriseaduse parandamise nii nobedalt ette võttis ? eilsel istungil kiideti valitsusseaduse muudatused heaks. Ühe muudatuse järgi tuleb ümber registreerida või sundlõpetada need äriühingud ja FIEd, kes on registreeritud advokaadibüroodega samal aadressil ? taunis avalikkus ju seda, et offshore-firmad peidavad end advokaadibüroode kaitsva tiiva alla.

Tegelikkuses kukkus asi välja aga nii nagu alati. Näiteks on advokaadibüroo Teder & Rask registreeritud Tornimäe 2 ehk Ühispangaga samal aadressil. Kumb neist ? advokaadibüroo, mille üks omanik on justiitsminister Märt Rask, või Ühispank ? peab end ümber registreerima või sundlõpetama? Või näiteks Rooskrantsi 2 ? mitu advokaadibürood, Narva Elektrijaamad, Eesti Telekom jne. Kes jääb, kes läheb, Märt Rask?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:52
Otsi:

Ava täpsem otsing