USA katastroof häirib geenikonverentsi

13. september 2001, 07:17

Tartus täna algavale geenitehnoloogiaalasele konverentsile tulemisest loobus kolm Põhja-Ameerikast saabuma pidanud teadlast, kirjutab Eesti Päevaleht.

Kanadast Montrealist Mc Gilli Ülikoolist saabuma pidanud professor Erwin Schur lubas pidada ettekande teemal ?Tuberkuloosile vastuvõtlikkuse geneetiline epidemioloogia?. Ameerika Ühendriikidest pärit First Genetic Trust Inc. asepresident dr. David G. Wang pidi rääkima teemal ?Informaatika ja geneetika?. Houstonist Baylori Meditsiinikolledzi professor Cheng Chi Lee poolt jääb kuulmata sõnavõtt teemal ?Imetajate rütmikella geenid?.

Kokku oli plaanitud konverentsile 25 ettekannet.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing