Välkseminar Ameerika terroriakti mõjust Eestile

13. september 2001, 17:41

Äripäev korraldab erakorraliselt 17. septembril s.o esmaspäeval kell 15.00-18.00 Sakala Keskuses välkseminari ?USAs toimunud terroriakti mõju Eesti ettevõttele?, mille tulu annetatakse UNICEFi Pärnu tragöödia ohvrite laste abistamise fondi.

Eesmärk on näidata ettevõtjale võimalikke majanduse arengu suundi ja hõlbustada õige käitumismudeli valikut.

Seminaril annavad ülevaate võimalikest USAs toimunud terroriakti tagajärgedest: Hansabank Marketsi makroanalüütik Maris Lauri, Akadeemia Nord õigusteaduskonna dekaan Igor Gräzin, Rahandusministeeriumi majanduspoliitika asekantsler Margus Uudam., Pakterminali juhatuse esimees Raivo Vare, investeerimispankur Rain Lõhmus.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing