Ford nüüdsest AVISe kaudu soodsama hinnaga

ÄP 14. september 2001, 00:00

AVIS Liisingu turundusdirektor Jürgen Täll tunnistas, et kui näiteks väike-keskklassi auto Ford Focus Ambiente 1,4 5ukselise versiooni letihind autoesindustes on 184 900 kr koos käibemaksuga, siis AVIS Liisingu kaudu on auto baashind 166 410 krooni.

Mõistagi ei ole selline number kogu täisteenindusliisingu paketi hind, sest igal lepingulisel teenusel on oma maksumus, mis lepingu kogusummat tõstab. Küll aga tuleb täisteenindusliisinguga kaasnev teenindus, kindlustus, hooldus ja kõik muu mis paketti mahub, tänu hinnakokkuleppele kokkuvõttes kliendi jaoks soodsam kui kõike ise tehes.

Tälli sõnul on Ford Eesti autoomanike seas hetkel kõige levinum auto ja ka uute autode ostjate seas on hakanud tema populaarsus kasvama. ?Seda eelkõige oma töökindluse ja soodsate hindade poolest. Näiteks AVISe autopargis (liising ning lühirent) on hetkel umbes 25 Forde,? tunnistas Jürgen Täll, kes loodab, et uus hinnakokkulepe tõstab seda protsenti veelgi.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:52
Otsi:

Ava täpsem otsing